Diensten

Schilderwerk

Uw onroerend goed in de beste handen. Dat garanderen wij als Schildersbedrijf Loer. Voor binnen- of buitenschilderwerk, alles volgens custome writing de hoogste afwerkingseisen. Dat begint al met een goede inventarisatie en juiste advisering. Zowel voor nieuwbouwprojecten als ook voor renovatie. Vraag ons eens vrijblijvend een advies. We geven het graag.

Lees meer

 

Glaswerk

Glaswerk in alle soorten en maten. Vakkundig herstellen van een kapotte ruit of het plaatsen van ramen met zeer hoge isolatiewaarde, niets is ons vreemd. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en geven vooraf een duidelijke offerte, zodat alles naar uw wens verloopt.

Lees meer

 where can i buy term papers

Timmerwerk en herstel aardbevingsschade

Schildersbedrijf Loer heeft jarenlange ervaring in timmerwerk. We verbouwen, renoveren en creëren alle wensen voor uw woning.

Lees meer

 

Behangwerk

Goed voorwerk is het halve werk. Daarom besteden wij veel aandacht aan details. Natuurlijk wilt u een fris design, maar u wilt er ook jarenlang plezier van hebben. Daarin adviseren wij u graag. Ons werk blijft gegarandeerd jarenlang mooi.

 

Houtrotreparatie

Kleine houtrotreparaties kunnen met een epoxypasta snel en vakkundig hersteld worden. Dat doen we dan ook direct zodat er geen onnodige vertragingen ontstaan tijdens onze schilderwerkzaamheden. Bovendien houden we het schilderwerk zo op een hoge kwaliteit.
Even snel overschilderen is er bij ons dan ook niet bij!

 

Particuliere markt

U staat centraal in onze benadering. Dat merkt u direct bij onze aanpak. Eerst een goede inventarisatie en vervolgens een goed advies. Dat maakt alles wel zo helder. En de offerte laat ook niets aan onduidelijkheden over. Wij bieden ook onderhoudprogramma’s voor onroerend goed op langere termijn. Zo houdt u uw onroerend goed tiptop in orde en kunt u de kosten over meerdere jaren verdelen. Vraag eens om een vrijblijvend advies. We geven het graag!

 

Zakelijke markt

Onze jarenlange ervaring en onze flexibele werkinstelling maken ons een aantrekkelijke partner voor opdrachtgevers uit de zakelijke markt. Aannemers, woningbouwcoöperaties en verenigingen van eigenaren weten ons te vinden. En met name partners die kwaliteit ook hoog in hun vaandel hebben staan. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op.