Schilderwerk

Schilderwerk

Uw onroerend goed in de beste handen. Dat garanderen wij als Schildersbedrijf Loer. Voor binnen- of buitenschilderwerk, alles volgens de hoogste afwerkingseisen. Dat begint al met een goede inventarisatie en juiste advisering. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie.

Vraag ons voor een vrijblijvend advies. We geven het graag!

 

Binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om houten deuren, kunststof kozijnen, radiatoren, badkamers, betonnen muren of behangwerkzaamheden, wij kunnen het!

Het laten schilderen van uw woning geeft naast een goede sfeer ook bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage. Wij helpen u graag met het juiste kleuradvies.

 

Buitenschilderwerk

Het is erg belangrijk om uw woning of pand goed te onderhouden. Dit betekent onder andere dat u regelmatig nieuw buitenschilderwerk aan moet laten brengen.

Gemiddeld wordt een woning eens in de vijf jaar opnieuw geschilderd.

Ook kunt u bij ons een onderhoudsschema laten maken, waarbij we ieder jaar langskomen om alles na te kijken en zo nodig bij te werken.

 

Herstel aardbevingsschade

Elke schade ontstaan door aardbevingen herstellen wij, zowel binnen- als buitenshuis. Indien gewenst zijn wij bij de eerste inspectie van Centrum Veilig Wonen aanwezig. Daardoor kunnen wij onze klanten adviseren/voorlichten inzake de afhandeling en herstelwerkzaamheden van de ontstane aardbevingsschade.

 

Dynamisch team met een rijke ervaring

Ons team gemotiveerde en vakbekwame medewerkers heeft jarenlange ervaring opgebouwd in zowel de particuliere markt, zakelijke markt als bij Verenigingen van Eigenaren. Schilderwerken voor binnen en buiten, glaswerkzaamheden, behangwerkzaamheden, houtrotreparaties, timmerwerk en nieuwbouwwerk. Niets is ons vreemd en alles doen we graag!